Motorline Professional VELLUM COFRE

1.099.990 Ft

A Motorline Professional Vellum Cofre tökéletes választás teraszokhoz, balkonokhoz. Alakítsa beltérré a külteret! Véd az alacsonyan betűző napsugarak ellen is. A megadott ár a 3mX4m-es verzióra vonatkozik.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Motoros, távirányítós árnyékoló, időtálló alumínium struktúra. Könnyű és időjárásálló, szinterezett  szerkezet, mely bármely RAL színben rendelhető.Beépített led világítással, ami a távirányítóról vezérelhető.  Az időjárás- és UV álló vászon közel 100 -féle minta és színösszeállításban rendelhető.Egy árnyékolóval akár 5mX 6m-es terület is lefedhető és több modul össze is építhető.   A legkisebb modul 3mX4m-es. A fal felőli oldal akár 3 méter magas is lehet, a tető hajlásszöge 10 és 25 fok között lehet.  A motor jobb és bal oldalra is felszerelhető. A gyártó honlapja ide kattintva található.

Vellum Cofre méret és árlista. Az alábbi listaárakból jelentős, akár 40 százalékos kedvezményt tudunk biztosítani:

Vellum Cofre földig érő motoros árnyékoló méret és árlista
Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon: +36202857722  vagy emailen: info @paku.hu

[contact-form to=”info@paku.hu” subject=”Vellum Cofre”][contact-field label=”Név” type=”name”][contact-field label=”Email” type=”email”][contact-field label=”Telefonszám” type=”text”][contact-field label=”Üzenet” type=”textarea”][/contact-form]

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motorline Professional VELLUM COFRE” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.