Motorline Professional MONOBLOCO 300

339.990 Ft

Egyszerű, gazdaságos és könnyen felszerelhető motoros árnyékoló beépített led világítással. A megadott ár a 2,5mX1,5m-es árnyékolóra vonatkozik.

Engedélyezett utánrendelésre

Leírás

Egyszerű, gazdaságos és könnyen felszerelhető motoros árnyékoló beépített led világítással. Csendes, megbízható motor és formatervezett, 1-16 csatornás távirányító. Az időjárás- és UV álló vászon közel 100-féle minta és színösszeállításban rendelhető. Falra és eresz alá is szerelhető.

Hasznos extra kiegészítő a WIWEATHER vezeték nélküli időjárás-állomás, amely szabályozható érzékenységű szél-, nap- és esőérzékelővel van ellátva a kényelemért és az árnyékoló védelméért.

A méretskála 2,5 méteres szélességtől egészen 7 méteres szélességig terjed, a kinyúlás 1,5 métertől 3,5 méterig választható.  Az árnyékolóra úgynevezett szoknya is kérhető, ami egy függőlegesen lelógó vászon az árnyékoló végén és az alacsonyan betűző napsugarak ellen ad védelmet. A gyártó honlapja ide kattintva található.

Az alábbi listaárakból jelentős, akár 40 százalékos kedvezményt tudunk biztosítani:

Egyszerű, gazdaságos és könnyen felszerelhető motoros árnyékoló beépített led világítással.Ha kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot:

[contact-form to=”info@paku.hu” subject=”Monobloco 300″][contact-field label=”Név” type=”name”][contact-field label=”Email cím” type=”email”][contact-field label=”Telefonszám” type=”text”][contact-field label=”Üzenet” type=”textarea”][/contact-form]

Monobloco300 muszaki adatok
Monobloco 300 műszaki adatok

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motorline Professional MONOBLOCO 300” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.